Известие

Collapse
No announcement yet.

Сегменти що е то и колко струва?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

АЦ делко 10в40 проблем ли е?
    145 1.4 TS 99' EX
    145 1.6 TS 99'

Comment

ами зависи от много работи дали не ти трака нещо по двигателя - ясно си е написано в книжката - селения
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
        ами зависи от много работи дали не ти трака нещо по двигателя - ясно си е написано в книжката - селения
        веднъж нямах парички за селения - сложих тотал кварц 10 в 40 и след 3000 км се разчукаха повдигачи
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

да не ти казаха че тутела се прави в един и същ завод със селения и че тутела е за износ за америка ?
          За америка не знам но че се прави в един и същ завода - да така ми казаха
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

e ако е същото масло и се ползват едни и същи материали - били ми обяснил защо едното е 2- пъти по- евтино - само не ми казвай че е заради надписа на етикета

да те питам нещо - скоро свалял ли си си картера - да видиш колко боклуци има на дъното му ?

Comment

ами то хубаво си пише селения и мен ме самнява тая работа да не от маслото, въпреки че не е наливно купихме 20л туба за 3те дрънгела и за още една кола нищо не чукаше докато не го изпи
              145 1.4 TS 99' EX
              145 1.6 TS 99'

Comment

Първоначално публикувано от DeViL145
                ами то хубаво си пише селения и мен ме самнява тая работа да не от маслото, въпреки че не е наливно купихме 20л туба за 3те дрънгела и за още една кола нищо не чукаше докато не го изпи
                Прав си няма нищо общо с маслото Селения е най-известната марка само Алфаджии са я чували, маслото не е с нищо по-различно от другите всичко е търговски трик. От няколко години вече производителите на коли нямат право да пишат марки в книжките само клас по API и т.н.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

e ако е същото масло и се ползват едни и същи материали - били ми обяснил защо едното е 2- пъти по- евтино - само не ми казвай че е заради надписа на етикета

да те питам нещо - скоро свалял ли си си картера - да видиш колко боклуци има на дъното му ?
                  Разликата в цената беше минимална към 1-2 лв на литър просто нямаха 5 литра .
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

че на тебе ти трябват 4 не 5

Comment

днес като ми свърши газта констатирах следното - на бензин НЕпуши, а на газ пуши квото и да я правя Някакви идеи ?
                      145 1.4 TS 99' EX
                      145 1.6 TS 99'

Comment

карай я на бензин

Comment

карай я на бензин
                          гениално решение на въпроса ! Никога нямаше да се сетя
                          145 1.4 TS 99' EX
                          145 1.6 TS 99'

Comment

Working...
                          X